Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kraammarkt Elkerliek Helmond

1 juli 2017 @ 10:00 AM - 3:00 PM

Gratis

Alles voor Zwanger & Baby

Op deze Kraammarkt vind je ‘alles voor zwanger & baby’. Van kinderkleertjes tot tips over borstvoeding en van zwangerschapsmassage tot knuffels. Je kunt deelnemen aan workshops als ademhalingstechniek, zwangerschapspilates en eerste hulp bij kinderongelukjes. Ook kun je een gratis echo laten maken! Meer informatie hierover volgt.

Op het ‘JIJWIJ plein’ staan alle samenwerkende partijen betrokken bij JIJWIJ, samen in geboortezorg. Hier vind je alle informatie van regionale verloskundigen, kraamzorgorganisaties en het Elkerliek. Je krijgt informatie over de voorlichtingsavonden en komt meer te weten over het Centrum voor Geboorte & Gezin.

Diverse kinderactiviteiten
Ook aan de kleintjes is gedacht met diverse kinderactiviteiten. Kinderen kunnen naar hartenlust: stoepkrijten, tekenen en kleuren, luisteren naar mooie verhalen bij de voorleesbus Blikkie, Timboe de mascotte is aanwezig om de kinderen te vermaken!

Cateringplein
Uiteraard vind je op de Kraammarkt een hapje en een drankje! Barista Espresso Zueco en foodtruck De Tostimakers zijn aanwezig voor een zoete en hartige snack. Dus kom gezellig met je partner, opa, oma of vrienden op zaterdag 1 juli naar de Kraammarkt en we maken er een gezellige dag van!

Gratis Toegang & Gratis parkeren
Zaterdag 1 juli 2017
Van 10.00 tot 15.00 uur
Vitaliek, Julianalaan 2 Helmond (voormalig ROC gebouw)

De locatie van de Kraammarkt ligt dicht bij het centrum. Tip: kom lopend of lekker op de fiets!

Gegevens

Datum:
1 juli 2017
Tijd:
10:00 AM - 3:00 PM
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:
, , , , , , , ,
Website:
www.jijwij.nl

Locatie

Vitaliek, Julianalaan 2 Helmond
Julianalaan 2
Helmond, Nederland
+ Google Maps
Website:
www.jijwij.nl